PlayStation 5: Νέα διαρροή επιβεβαιώνει τη τιμή των δύο μοντέλων

Μπορεί η Microsoft να έχει ανοίξει πλήρως τα χαρτιά της, όμως η Sony ακόμα κρατάει σιγή ιχθύος σχετικά με την τιμή των επερχόμενων PlayStation 5. Αυτό βέβαια αναμένουμε να αλλάξει σε δύο ημέρες από τώρα, όπου η Sony θα πραγματοποιήσει ένα νέο ψηφιακό event αποκλειστικά για τις next-gen προτάσεις της.

Πλέον έχουμε μία ακόμα διαρροή, η οποία έρχεται από το ισπανικό κατάστημα El Corte Inglés, το οποίο έχει στη βάση δεδομένων του δύο άγνωστα μοντέλα επερχόμενων κονσολών. Όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία, υπάρχουν στη βάση δεδομένων του καταστήματος μερικά νέα πακέτα του Nintendo Switch, καθώς και δύο κονσόλες, με τις ονομασίες Enigma και Aurea.

Η κονσόλα με την ονομασία Aurea αναμένεται να είναι το PlayStation 5, με τιμή 499,90 ευρώ. Από την άλλη, η κονσόλα με την ονομασία Enigma είναι η πιο φθηνή από τις δύο, με τιμή 399,90 ευρώ, η οποία αναμένεται να είναι το PlayStation 5 Digital Edition, η έκδοση δηλαδή χωρίς Blu-Ray Drive. Αν ισχύουν οι παραπάνω τιμές, το πιο “αδύναμο” PlayStation 5 θα είναι στην ίδια τιμή με το Xbox Series X, ενώ το PlayStation 5 Digital θα είναι 100 ευρώ ακριβότερο, αν και πολύ πιο δυνατό, από το Xbox Series S. Αν ισχύουν οι παραπάνω τιμές, ποια κονσόλα σκέφτεστε να αγοράσετε;

ΠΗΓΗ : techblog.gr