Αλλάζουν όλα στις σειρές Galaxy S και Galaxy Note: Ποιες η Samsung θα θεωρεί flagship και ποιες όχι!

Αλλάζουν όλα στις σειρές Galaxy S και Galaxy Note: Ποιες η Samsung θα θεωρεί flagship και ποιες όχι!

Ο Ice Universe πιστεύει ότι η Samsung είδε το μέλλον και το μέλλον είναι στα foldables. Κάτι τέτοιο, έχει ως αποτέλεσμα σημαντικές αλλαγές εντός της Samsung και πως συγκεκριμένα μοντέλα δεν θα θεωρούνται πλέον flagship smartphones. Αν ρίξεις μια ματιά στα handsets που η Samsung έχει διαθέσει από την αρχή του χρόνου, τα μοντέλα που εμπίπτουν στον ορισμό του flagship είναι η σειρά Samsung Galaxy S (Galaxy S20, Galaxy S20+ και Galaxy S20 Ultra 5G) και η σειρά Galaxy Note 20.

Αλλά σε ορισμένα tweets που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο, ο Ice Universe αναφέρει ότι η Samsung έχει μετακινήσει την εστίασή της στα foldables. Όπως αναφέρει ο ίδιος: Αν πιστεύεις ότι η σειρά Galaxy S21 δεν είναι αρκετά δυνατή, μην εκπλαγείς. Με άλλα λόγια, η Samsung αρχίζει να θεωρεί τα Samsung Galaxy Z smartphones σαν τα flagships μοντέλα, που διαθέτουν τα πιο εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Όπως υποστηρίζει ο tipster, θα διαπιστώσεις ότι η σειρά Galaxy A των higη end μοντέλων θα εξαφανιστεί και το Note 20 θα μοιάζει σαν τη σειρά A. Υπάρχουν ενδείξεις ότι η Samsung θα αποδυναμώσει τις σειρές S και N και θα θεωρήσει τη σειρά Z ως ένα πραγματικό flagship. Αν όντως κάτι τέτοιο συμβεί  θα έχει σημαντικές συνέπειες. Πρώτον τα foldable smartphones θα λαμβάνουν όλα τα νέα χαρακτηριστικά, θα έχουν τιμές flagship και ίσως δούμε φθηνότερες τιμές στις συσκευές των σειρών Galaxy S και Galaxy Note.

Αν οι πληροφορίες του Ice Universe είναι σωστές, τότε δείχνουν ότι η Samsung έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στα foldables. Η εν λόγω κατηγορία είναι ακόμη καινούργια και οι τιμές στις οποίες παίζει διασφαλίζει ότι δεν είναι προσιτή για ένα μεγάλο κομμάτι των χρηστών.

ΠΗΓΗ : techmaniacs.gr