Οι τιμές των PS5 και Xbox Series X μάλλον θα αποκαλυφθούν τον Αύγουστο

Τόσο η Microsoft όσο και η Sony έχουν παρουσιάσει το hardware των κονσολών επόμενης γενιάς τους, τα χειριστήρια και το line-up παιχνιδιών τους.

Αυτό που δε γνωρίζουμε ωστόσο ούτε για το PlayStation 5 ούτε για το Xbox Series X, είναι οι τιμές τους. Οι δύο εταιρίες φαίνεται πως παίζουν «επιχειρηματικό κρυφτό», καθυστερώντας όσο το δυνατόν περισσότερο την αποκάλυψη της τιμολογιακής τους πολιτικής.

Όπως όλα δείχνουν όμως, αυτό θα αλλάξει μέσα στον Αύγουστο. Συγκεκριμένα, σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του Kinda Funny Gamescast, ο πρώην αρχισυντάκτης του Game Informer, Imran Khan, μετέφερε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, λοιπόν, τόσο η Sony όσο και η Microsoft σκοπεύουν να μιλήσουν για το hardware τους κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο, αποκαλύπτοντας και την τιμή όσο και την ημερομηνία κυκλοφορίας των συστημάτων.

Συγχρόνως, ο Khan τόνισε ότι και οι δύο εταιρίες έχουν κρατήσει και μερικά κρυμμένα χαρτιά όσον αφορά το software. Μάλιστα, ειδικότερα όσον αφορά τη Sony, δηλώνει έκπληκτος για μερικά από τα πράγματα που σκοπεύει να ανακοινώσει.

Για την ώρα, η επικρατέστερη φήμη θέλει τη Sony να διοργανώνει ένα State of Play στις αρχές του Αυγούστου. Η Microsoft αναμένεται να ακολουθήσει με το δικό της event λίγο αργότερα.

ΠΗΓΗ : unboxholics.com