Φωτογραφία της οθόνης του iPhone 12 φανερώνει το μικρό του μέγεθος

Η Apple αναμένουμε να κυκλοφορήσει τέσσερα μοντέλα της σειράς iPhone 12 φέτος, με δύο βασικές εκδόσεις στις 5,4 και 6,1 ίντσες και δύο Pro μοντέλα 6,1 και 6,7 ιντσών. Οι πρώτες εικόνες της οικονομικότερης έκδοσης μας δίνουν τα πρώτα στοιχεία της συσκευής, όπως και του notch της.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο κινέζικο Weibo, το iPhone 12 αναμένεται να έχει μικρότερα bezel και καλύτερη αναλογία οθόνης προς σώματος σε σχέση με το iPhone 11. Επίσης, το notch φαίνεται αισθητά μικρότερο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, κάτι που σημαίνει ότι η Apple ίσως βρήκε τρόπο να χωρέσει την τεχνολογία του FaceID σε μικρότερο χώρο από ότι βλέπουμε από το iPhone X και μετέπειτα.

Βέβαια, τα παραπάνω μπορεί να αλλάξουν αν δούμε την οθόνη τοποθετημένη πάνω στη συσκευή, αλλά αυτό είναι κάτι που θα περιμένουμε την ανακοίνωση για να το δούμε. Πάντως, αν όντως έχει τόσο μικρά bezel, σε συνδυασμό με την οθόνη των 5,4 ιντσών, ίσως δούμε το compact κινητό που αναζητούσαν πολλοί τα τελευταία χρόνια, με το iPhone 12 να αναμένεται πλήρως εξοπλισμένο σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς.

ΠΗΓΗ : techblog.gr