NETFLIX : 2+1 ταινίες που πρέπει οπωσδήποτε να δεις

Ακόμα δεν έχετε διαλέξει ποια ταινία θα παρακολουθήσετε σήμερα στο Netflix;

ΠΗΓΗ : TomorrowNews.gr 

Πάμε να δούμε λοιπόν τις προτάσεις μας:

1) El Camino

Ο Τζέσι Πίνκμαν απέδρασε από τη φυλακή και ξεκινά μία προσπάθεια να αφήσει οριστικά πίσω του το κακό παρελθόν, αρχίζοντας μία νέα ζωή, δίχως τις δυσκολίες που πέρασε παλιά.

Αποτελεί ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο αστυνομικό θρίλερ, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως το σενάρια και η σκηνοθεσία είναι του δημιουργού του Breaking Bad, Βινς Γκίλιγκαν

Βαθμός Imdb : 7,9/10

Σκηνοθεσία: Vince Gilligan

Πρωταγωνιστούν: Aaron Paul, Jonathan Banks, Matt Jones

2) American Made 

Η ταινία διαπραγματεύεται την ιστορία ενός πιλότου που εκμεταλλευόμενος τις κυβερνητικές του γνωριμίες μετατρέπει τον εαυτό του σε πληροφοριοδότη, αρχίζοντας ένα μυστικό εμπόριο ναρκωτικών, σε συνεργασία με τον δημοφιλή ναρκέμπορα, Πάμπλο Εσκομπάρ.

Σίγουρα αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή, καθώς συνδυάζει εξαιρετικό χιούμορ, μαζί με πολύ καλές ερμηνείες και συναρπαστική πλοκή.

Βαθμός Imdb : 7,1/10

Σκηνοθεσία : Doug Liman

Πρωταγωνιστούν: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright

3) The Snowman 

Διαδραματιζόμενη στην χιονισμένη Νορβηγία, ένας ιδιαίτερα ικανός αλλά διαλυμένος πλέον ντετέκτιβ ακολουθεί μία σειρά από πτώματα και αποτρόπαιες δολοφονίες . Έτσι αποφασίζει να ψάξει και να ανακαλύψει τον δολοφόνο.

Οι εντυπωσιακές ικανότητες ερμηνείας του Μαικλ Φασμπέντερ, σε συνδυασμό με μία πλοκή καθηλωτική, συνθέτουν ένα εκπληκτικό κινηματογραφικό έργο.

Βαθμολογία Imdb: 5,1/1

Σκηνοθεσία: Tomas Alfredson

Πρωταγωνιστούν: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg