Η Lenovo λανσάρει τηλέφωνο με δύο μπαταρίες και… πλευρική κάμερα

Η Lenovo προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του πρώτου της τηλεφώνου που είναι αποκλειστικά προορισμένο για gaming χρήση, του Legion Phone Duel, στο οποίο ξεχωρίζει η αναδυόμενη κάμερα που είναι τοποθετημένη πλευρικά της συσκευής.

Όπως είχε προαναγγελθεί, το Lenovo Legion Phone Duel εξοπλίζεται με τη νέα πλατφόρμα της Qualcomm, Snapdragon 865 Plus, η οποία συνοδεύεται από 12GB ή 16GB μνήμης, αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 512GB και οθόνη διαγωνίου 6,65 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης 2340 x 1080 pixels. Ιδιαίτερη σημασία έχει ο σχεδιασμός της οθόνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως επιθυμεί ο χρήστης, οριζόντια ή κάθετα.

Στο πλευρό της συσκευής συναντάμε το χαρακτηριστικότερο γνώρισμα του Legion Phone Duel, την slide-out selfie κάμερα. Αυτή ενσωματώνει αισθητήρα ανάλυσης 20 Megapixel και είναι σε θέση να «συλλαμβάνει» βίντεο σε ποιότητα 4K 30fps ενώ διαθέτει ειδικό μηχανισμό που τραβά την κάμερα πίσω στην θέση της σε περίπτωση πτώσης του κινητού. Η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα ανάλυσης 64 Megapixel.

Επειδή όμως πρόκειται για ένα gaming phone, το Legion Phone Duel διαθέτει ένα εικονικό χειριστήριο (joystick) και δύο σκανδάλες υπερήχων (ultrasonic shoulder triggers) για παιχνίδι χωρίς την προσθήκη πρόσθετων εξαρτημάτων. Στην περίπτωση όμως που το επιθυμεί ο χρήστης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενσύρματα ή ασύρματα gamepads ή ακόμη και πλήρες πληκτρολόγιο και ποντίκι. Για την αναπαραγωγή του ήχου υπάρχει ένα διπλό 3D εμπρόσθιο σύστημα ηχείων και δυνατότητα αναπαραγωγής δονήσεων.

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα streaming σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το Twitch κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, υπάρχουν τέσσερα μικρόφωνα με τεχνολογία ακύρωσης εξωτερικών θορύβων και προ-εγκατεστημένα φίλτρα βίντεο.

Οι gamers θα έχουν την δυνατότητα να καταγράφουν την ενασχόληση με το αγαπημένο τους παιχνίδι, σε συνδυασμό με την λήψη εικόνας από την αναδυόμενη selfie κάμερα, και στην συνέχεια να συνδυάζουν τις λήψεις στην μορφή picture-in-picture για μεταγενέστερο upload σε κάποια ιντερνετική πλατφόρμα.

ΠΗΓΗ : naftemporiki.gr