Globe One Digital: Υπερήφανος Χρυσός Χορηγός του Google Marketing Conference για μία ακόμη χρονιά!

Η Globe One Digital είναι και πάλι υπερήφανος Χρυσός Χορηγός του 3ου Google Marketing Conference 2020 που θα πραγματοποιηθεί στις 13 & 14 Ιουλίου.

Φέτος, σε μια virtual εκδοχή, το διήμερο “live and on-screen” Google Marketing Conference θα αναδείξει τις σημαντικότερες τάσεις στον κλάδο του ψηφιακού marketing. Ειδικότερα, το συνέδριο περιλαμβάνει 4 κύριες θεματικές ενότητες: 

 

  • Navigating Through the Crisis
  • Measuring What Matters
  • Performance & E-Commerce
  • Brand & Video

 

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ζωντανά στην οθόνη τους, μέσω του διαδικτύου. 

Περισσότεροι από 10 κορυφαίοι ειδικοί στο marketing θα φιλοξενηθούν ως ομιλητές στο συνέδριο, με σκοπό να εκπαιδεύσουν, αλλά και να εμπνεύσουν το κοινό. Οι ομιλίες θα περιστραφούν γύρω από κρίσιμα και επίκαιρα ζητήματα όπως: «Οι αλλαγές στο ψηφιακό marketing τους επόμενους 12 μήνες» και «H γρήγορη προσαρμογή των PPC μηνυμάτων σύμφωνα με τις αλλαγές της συμπεριφοράς των καταναλωτών».

Η χρυσή χορηγία της Globe One Digital στο 3ο Google Marketing Conference 2020 αποτελεί μέρος μιας σειράς χορηγιών της εταιρείας που έχουν στόχο την έμπρακτη υποστήριξη κάθε προσπάθειας διάδοσης καινοτόμων, αποτελεσματικών, εμπνευσμένων, αλλά και ρεαλιστικών λύσεων ψηφιακής επικοινωνίας στην αγορά. Μαθαίνοντας και εφαρμόζοντας σύγχρονες πρακτικές, όπως η διαφήμιση στο Google, οι επιχειρήσεις μπορούν να αποκομίσουν τεράστια οφέλη. Σε αυτό το πλαίσιο, η Globe One Digital στηρίζει και ενθαρρύνει κάθε αξιόλογη εκπαιδευτική και καινοτόμα πρωτοβουλία που δημιουργεί ευκαιρίες και οδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο του ψηφιακού marketing.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμβάλλουμε ενεργά σε αυτό το δυναμικό και σύγχρονο συνέδριο που διοργανώνουν η Boussias Communications και η Google, με όραμα να οδηγηθούν όλες οι επιχειρήσεις  - από τις μικρές start-up, έως τα καταξιωμένα παγκόσμια brands - σε ένα εκσυγχρονισμένο μοντέλο ψηφιακής επικοινωνίας και προβολής. Ως Google Premier PartnerGoogle Digital Champion in Smart Bidding, Google International Growth Partner και διανύοντας παράλληλα την 3η δεκαετία ζωής του ομίλου μας, βλέπουμε αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία ως σημαντικό μήνυμα από έναν κλάδο που δεν θα σταματήσει να προοδεύει, παρά τις παγκόσμιες ή τοπικές προκλήσεις που ενδέχεται να αντιμετωπίζει. Η συμβολή μας στην ανάπτυξη του ψηφιακού marketing και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτό είναι μία από τις προτεραιότητες της ευρύτερης στρατηγικής μας”, σημειώνει ο Δημήτρης Παπουτσής, ιδρυτής της Globe One Digital.

Το 3ο Google Marketing Conference θα προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη ευκαιρίες δικτύωσης μεταξύ τους, καθώς και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν πολύτιμες one-to-one συναντήσεις με τους εξειδικευμένους ομιλητές.  Ζωντανές συζητήσεις σε πάνελ, Virtual Expo Booths, δημοσκοπήσεις, διαγωνισμοί και πολλά άλλα συνθέτουν αυτό το συναρπαστικό, διήμερο event.