NETFLIX : 2+1 ταινίες και σειρές που πρέπει να δείτε άμεσα

Το TomorrowNews.gr καταγράφει τις καλύτερες προτάσεις για την δημοφιλή πλατφόρμα 

ΠΗΓΗ : TomorrowNews.gr 

Έχει φέρει την επανάσταση στο τομέα της τηλεόρασης και της pop κουλτούρας, εξαιτίας κυρίως της μεγάλης ποικιλίας που διαθέτει, αλλά και λόγω των ιδιαίτερων και πρωτότυπων προτάσεων του. 

Το NETFLIX έχει πλέον εισέλθει για τα καλά στη καθημερινότητα μας, και για το λόγο αυτό το TomorrowNews.gr έψαξε και βρήκε τρεις διαφορετικές προτάσεις που σίγουρα πρέπει να ακολουθήσετε!

365 days :

Έχει συζητηθεί αρκετά, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά διεθνώς. Το NETFLIX αποφάσισε επί της ουσίας να δημιουργήσει ένα δικό του ''Fifty Shades of Grey'', φέρνοντας στις οθόνες μας ένα άκρως ''τολμηρό'' ερωτικό θρίλερ. 

Η υπόθεση αφορά έναν μαφιόζο που επιδιώκει να πείσει εντός 365 ημερών μία νεαρή κοπέλα να τον ερωτευθεί. 

Last Dance :

Επί του παρόντος, η μεγαλύτερη επιτυχία του NETFLIX μέσα στο 2020. Σε συνεργασία με το ESPN, έφερε στις οθόνες μας ένα πληρέστατο ντοκιμαντέρ αναφορικά με την υπερ-ομάδα που είχαν χτίσει οι Chicago Bulls την δεκαετία του '90, σκιαγραφώντας με κάθε λεπτομέρεια την καριέρα και την ζωή του μυθικού Μάικλ Τζόρνταν. 

Dark : 

Ενδεχομένως να πρόκειται για την πιο πολυσυζητημένη σειρά που έχει φέρει το NETFLIX εδώ και καιρό. Αιτία αποτελεί το ιδιαιτέρως ανατρεπτικό της στυλ, και το γεγονός πως αποφεύγει να πατά σε προδιαγεγραμμένα μοτίβα. Διαθέτει ένα στυλ άκρως ξεχωριστό, το οποίο έχει συναρπάσει το κοινό.