Netflix | 2+1 ταινίες που πρέπει να δείτε άμεσα

Δεν έχετε ακόμα αποφασίσει ποιες ταινίες θα δείτε αυτή τη Κυριακή;

ΠΗΓΗ : TomorrowNews.gr 

Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας:

Το Μονοπάτι του Θανάτου (2014)

Ένας έμπορος ναρκωτικών βλέπει τη γυναίκα του να δολοφονείτε, και αναθέτει σε έναν ιδιαίτερο και προβληματικό πρώην αστυνομικό, τον οποίο υποδύεται ο Λίαμ Νίσον, την λύση του μυστηρίου της δολοφονίας. Την ίδια ώρα όμως, μία σειρά από μυστικά του υποκόσμου της Νέας Υόρκης, κάνουν την εμφάνιση τους αλλάζοντας τα δεδομένα.

Αναμφίβολα, ο Λίαμ Νίσον αποτελεί μία κορυφαία φυσιογνωμία σε ότι αφορά τις περιπέτειες και τις ταινίες δράσεις.

Αν αποτελείται φαν του είδους, και ειδικότερα του Ιρλανδού ηθοποιού, είναι η κατάλληλη ταινία για εσάς.

Σκηνοθεσία: Σκοτ Φρανκ

Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Νταν Στίβενς, Ντέιβιντ Χάρμπουρ

Sully (2016):

Ένα Airbus ακολουθεί με κανονική πορεία την εναέρια διαδρομή του. Όλα βαίνουν καλώς, μέχρι τη στιγμή που κυβερνήτης, λόγω ξαφνικής βλάβης αποφασίζει πως είχε έρθει η στιγμή το αεροπλάνο να προσγειωθεί όσο πιο σύντομα γίνεται. Η απόφαση του όμως αυτή, και το ρίσκο που πήρε, επέφερε πολλαπλές συνέπειες στον ίδιο.

Ο Κλιντ Ιστγουντ παίρνει μία αληθινή ιστορία και τη μετατρέπει σε μία οσκαρικού επιπέδου ταινία που σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσετε. Η ταινία διαδραματίζεται σε εξαιρετικό χώρο και χρόνο με τις ερμηνείες να είναι εξ’ ίσου συγκλονιστικές.

Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ

Πρωταγωνιστούν: Τομ Χανκς, Άαρον Έκχαρτ, Λόρα Λίνεϊ 

The Revenant (2015) :

Η ταινία μας γυρίζει στο μακρινό 1823. Τότε, όντας βαρύτατα τραυματισμένος, ένας κυνηγός εγκαταλείπεται από τους φίλους και συντρόφους του,  και ξεκινά ένα οδοιπορικό επιβίωσης και εκδίκησης.

Είναι η ταινία εκείνη που χάρισε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο του πρώτο του Όσκαρ. Θεωρείται μία από τις καλύτερες ταινίες που αφορούν μάχη επιβίωσης, ενός συγχρόνως χαρακτηρίζεται από τον εκπληκτική σκηνοθετική της προσέγγιση.

Σκηνοθεσία : Alejandro G. Iñárritu

Πρωταγωνιστούν : Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter