Το αναδιπλούμενο smartphone της Apple θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο

Η αγορά μέχρι σήμερα έχει γνωρίσει αρκετά foldable smartphone ωστόσο μέχρι τώρα η Apple έχει μείνει αμέτοχη και δεν έχει διεκδικήσει κάποιο κομμάτι από την πίτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν το προηγούμενο διάστημα, ο Αμερικανικός κολοσσός θα ακολουθήσει τα βήματα του Surface Duo και δεν θα μοιάζει με άλλα foldable smartphone της αγοράς όπως είναι το Mate X, Galaxy Z Flip, Galaxy Fold και άλλα.

Αυτό το foldable iPhone ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομάζεται φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το συντομότερο δυνατόν το επόμενο έτος. Η διαρροή υποστηρίζει ότι από το smartphone θα απουσιάζει το notch και πως δεν θα υπάρχει τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου αφού το ξεκλείδωμα της συσκευής θα αναλάβει ένας side-mounted αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Την ανάπτυξη των foldable smartphone της Apple θα αναλάβουν οι Hon Hai, Daliguang, Kenheng και άλλες με την Hon Hai να είναι υπεύθυνη για την πρώιμη ανάπτυξη.

Με τις εταιρείες να στρέφουν την προσοχή τους στα foldable smartphone γεννάται η ερώτηση, είναι η αγορά έτοιμη για τα foldable smartphone; Εσείς θα επενδύατε σε μία τέτοια τεχνολογία;

Πηγή : techblog.gr