Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Τα πρώτα επιβεβαιωμένα χαρακτηριστικά και live photos

Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα πραγματοποιήσει online only event, το οποίο θα αντικαταστήσει το κλασσικό έως φέτος Unpacked Event.

Στην εκδήλωση, αναμένεται να παρουσιάσει αρκετά νέα προϊόντα και τα νέα μοντέλα της σειράς Note, με κορυφαίο όλων το Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Αν και έχουν διαρρεύσει αρκετά από τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων smartphones, πολλά από αυτά τα στοιχεία δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη. Σήμερα, ο γνωστός leaker, Ice Universe, επιβεβαίωσε μερικά από τα χαρακτηριστικά του Galaxy Note 20 Ultra.

Η εξέλιξη του Galaxy Note 10+

Σύμφωνα με τον leaker, του Samsung Galaxy Note 20 Ultra θα έχει όντως οθόνη LTPO με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Επιπλέον, στο εσωτερικό του smartphone θα υπάρχει ο Snapdragon 865 Plus, τον οποίο η Qualcomm δεν έχει ανακοινώσει ακόμη.

Ο Ice Universe περιγράφει το Galaxy Note 20 Ultra ως την εξέλιξη του Galaxy Note 10+, το οποίο είναι το κορυφαίο μοντέλο στη σειρά Note 10. Επίσης, αναφέρει ότι το smartphone θα έχει νέες λειτουργίες στην κάμερα και νέα χαρακτηριστικά στο επανασχεδιασμένο S Pen.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο

Μαζί με τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Note 20 Ultra, ο leaker δημοσίευσε και μία σειρά από φωτογραφίες του smartphone, καθώς και ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων.

Τόσο οι φωτογραφίες, όσο και το βίντεο, αποκαλύπτουν μόνο την πρόσοψη του Galaxy Note 20 Ultra. Η οθόνη του smartphone είναι curved με μικρά bezels πάνω και κάτω, και ένα μικρό punch hole τοποθετημένο κεντρικά στο πάνω μέρος.

Πηγή : techblog.gr