Ποια είναι τα killer χαρακτηριστικά που θα κάνουν το iPhone 12 επιτυχημένο εμπορικά;

Δεν είναι λίγοι οι αναλυτές που θεωρούν ότι το iPhone 12 θα είναι μία σίγουρη εμπορική επιτυχία της Apple. Διαρροές για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά υπάρχουν πολλές, το σίγουρο είναι ότι μια σειρά από τεχνικά στοιχεία του θα είναι εκείνα που θα το κάνουν ιδιαιτέρως ποθητό σε μία μεγάλη μερίδα του κοινού.

Εάν μπορούσαμε να συνοψίσουμε τους λόγους για τους οποίους αξίζει να περιμένει κανείς με ανυπομονησία το νέο iPhone 12 θα λέγαμε ότι ένας από αυτούς είναι η ανανεωμένη σχεδίαση, η προσθήκη της δυνατότητας σύνδεσης σε δίκτυα 5G, o επεξεργαστής Α14, η φήμη ότι η οθόνη θα είναι OLED για όλα τα μοντέλα της γκάμας, η τριπλή κάμερα και ο αισθητήρας LIDAR στα μοντέλα Pro και Pro Max, η φήμη για μειωμένη τιμή σε σχέση με την αρχική τιμή της κυκλοφορίας του iPhone 11 και το γεγονός ότι τα μοντέλα Pro και Pro Max αναμένεται να έχουν σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Σε αρκετές αναφορές γίνεται λόγος και για τον κύκλο ανανέωσης των προϊόντων της Apple, κάτι που αναμένεται να γίνει με το iPhone 12, το οποίο πιστεύεται ότι θα κινητοποιήσει αρκετούς φίλους των προϊόντων της Apple να προχωρήσουν στην ανανέωση του εξοπλισμού τους, αφού θα λειτουργήσει ως μία δελεαστική αφορμή επένδυσης σε κάτι νέο.

Μένει να το δούμε! Εάν είσαι φίλος της Apple, γράψε μας ένα σχόλιο γιατί περιμένεις την παρουσίαση του iPhone 12, καθώς και το ποιο είναι το χαρακτηριστικό του που θα σε έκανε να βάλεις το χέρι στην τσέπη…

Πηγή : techblog.gr