Στη Revival το Business Process Management της Coffee Lab

Η Revival Consulting Services S.A. ανακοινώνει τη διεύρυνση και εμβάθυνση της συνεργασίας της με την Coffee Lab. 

Με 20ετή εμπειρία στο Business Process Management η Revival, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για την περαιτέρω ανάπτυξή της Coffee Lab, την  πρώτη αλυσίδα streetcafe που εφαρμόζει ολοκληρωτικά το concept  "3rd wave coffee". 

To νέο πλαισιο συνεργασίας περιλαμβάνει διευρυμένο φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων το σύνολο των Οικονομικών Υπηρεσιών, το Reengineering, τη Διαχείριση Δικτύου και τις Υπηρεσίες Μηχανογράφησης.

Το ισχυρό brand της Coffee Lab διαθέτει ένα διαρκώς διευρυνόμενο  δίκτυο καταστημάτων στα οποία τηρούνται με σχολαστική ακρίβεια οι πλέον αυστηρές διαδικασίες για την άριστη παρασκευή κάθε είδους καφέ εξαιρετικής πρώτης ύλης.

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που αξιοποιούν την προηγμένη τεχνολογία μετατρέπει το roasting σε μια απόλυτα ελεγχόμενη  και επιστημονικά οργανωμένη διεργασία. 

Αναλύοντας τις υφιστάμενες δομές, αξιολογώντας το ανθρώπινο δυναμικό, καταγράφοντας τις υπάρχουσες διαδικασίες και εν γένει χαρτογραφώντας τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό περιβάλλον της εταιρείας, η Revival εγγυάται το σχεδιασμό και την εφαρμογή των βέλτιστων επιχειρηματικών διεργασιών   για μία από τις πιο επιτυχημένες αλυσίδες καφέ της χώρας. 

Η Coffee Lab εμπιστεύεται την 360 responsibility φιλοσοφία της Revival και μαζί κάνουν το επόμενο βήμα!