Adaptit : Υπογραφή σύμβασης με την Fraport Greece για την προμήθεια, εγκατάσταση, συντήρηση και υποστήριξη ενός συστήματος υπηρεσιών (ITSM)

Η ADAPTIT προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με την Fraport Greece για την προμήθεια, εγκατάσταση, συντήρηση και υποστήριξη ενός συστήματος υπηρεσιών (ITSM).

Η νέα λύση, η οποία βασίζεται στην ITSM πλατφόρμα λογισμικού Control Desk της ΙΒΜ, θα αντικαταστήσει την υφιστάμενη εφαρμογή Microsoft SCSM. Ο κύριος στόχος της υλοποίησης είναι να παράσχει μια ενιαία λύση για την παρακολούθηση, επεξεργασία και τεκμηρίωση της διαχείρισης των υπηρεσιών ΙΤ, εξασφαλίζοντας ομοιομορφία σε όλη την λειτουργία του οργανισμού της Fraport Greece. Επιπλέον, το νέο σύστημα εισαγάγει νέα λειτουργικά χαρακτηριστικά τα οποία παρέχουν βελτιωμένο και προηγμένο σύνολο ελέγχων κατά την διάρκεια όλου του κύκλου ζωής των υπηρεσιών ΙΤ, πλήρως συμμορφούμενο κατά ITIL. 

Δήλωση του John TheophilosHead IT&T Fraport Greece με αφορμή την παροχή υπηρεσιών από την ADAPTIT.

“Με τις επιχειρησιακές λειτουργίες της Fraport Greece να εκτείνονται σε 15 σημεία σε όλη την Ελλάδα, σε 14 αεροδρόμια και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα, η υποστήριξη των παρεχόμενων ΙΤ&Τ υπηρεσιών προς όλους τους χρήστες των αεροδρομίων και επιβατών αποτελούν κρίσιμη προτεραιότητα. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας την ADAPTIT και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είναι συνοδοιπόροι μας σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι”. 

Δήλωση Βασίλη Καραβασίλη Εμπορικού διευθυντή ADAPTIT S.A.

«Είμαστε περήφανοι για τις συνεχείς επιτυχίες του Ομίλου μας σε μια τόσο δύσκολη και απαιτητική συγκυρία  και κυρίως  για τη νέα συνεργασία μας με την Fraport Greece. H ανάληψη του έργου αυτού επιβεβαιώνει τη στρατηγική επιλογή της εταιρίας μας για εξωστρέφεια, διεκδικώντας έναν ηγετικό ρόλο στον τομέα παροχής υπηρεσιών & ολοκληρωμένων λύσεων. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου μόλις αυτό τεθεί σε επιχειρησιακή λειτουργία να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των χρηστών.  Προσβλέπουμε στην συνέχιση και εξέλιξη αυτού του καθοριστικής σημασίας έργου. Αποτελεί πεποίθησή μου ότι με το έργο αυτό συμβάλλουμε και εμείς στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών των αεροδρομίων» .