Job Search: Το εργαλείο αναζήτησης εργασίας της Google διαθέσιμο στην Ελλάδα

Ένα μακρόπνοο σχέδιο για ουσιαστική συμβολή της Google στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας ανακοίνωσε ο Matt Brittin, Πρόεδρος της Google για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, στο πλαίσιο της ομιλίας του στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών 2020.

Πρόκειται για την πρωτοβουλία Grow Greece with Google η οποία έχει στόχο να στηρίξει την ανάκαμψη της Ελλάδας μέσω της τεχνολογίας, καθώς και να προωθήσει την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού. Στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου αυτού προγράμματος προσφέρονται μία σειρά από εργαλεία, εκπαιδεύσεις, εξειδικευμένες συμβουλές και σημαντικές συνεργασίες με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς της χώρας, για την υποστήριξη των επιχειρηματιών, των εργαζομένων και όσων αναζητούν εργασία.

Περισσότερες πληροφορίες και μελλοντικές ανακοινώσεις θα βρείτε στην ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας: https://grow.google/intl/el.

Αφετηρία της πρωτοβουλίας είναι το Job Search, που ξεκινά από σήμερα ως μια νέα υπηρεσία στην Αναζήτηση της Google, για να βοηθήσει όλους όσους αναζητούν δουλειά να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα συγκεντρωμένες τις αγγελίες εργασίας από όλο το διαδίκτυο. Το συγκεκριμένο εργαλείο παρέχει επίσης πρόσβαση σε λεπτομέρειες σχετικά με το ακριβές αντικείμενο της εργασίας, τη τοποθεσία της, αν είναι πλήρους απασχόλησης ή όχι κλπ.

Πηγή : techgear.gr