Το Netflix θα ακυρώνει αυτόματα λογαριασμούς που δε χρησιμοποιούνται

Με το συνδρομητικό μοντέλο υπηρεσιών, οι εταιρίες ελπίζουν πως θα συνεχίσετε να πληρώνετε για την υπηρεσία ασχέτως το πόσο συχνά τη χρησιμοποιείτε, όπως για παράδειγμα ένα γυμναστήριο στο οποίο σπανίως πατάτε. Και ενώ φαινομενικά η μη χρήση της υπηρεσίας σε συνδυασμό με την κανονική χρέωσή της φαίνεται να ωφελεί την εταιρία, το Netflix θέλει να προσεγγίσει το θέμα διαφορετικά

Στο Netflix, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι οι άνθρωποι να πληρώνουν για κάτι που δε χρησιμοποιούν.

Όσοι λοιπόν έχετε ένα account στο Netflix αλλά δεν έχετε χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του το τελευταίο έτος, θα σας ακυρωθεί αυτόματα η συνδρομή.

Ζητάμε από όλους όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τίποτα στο Netflix για ένα έτος από τότε που απέκτησαν συνδρομή, να επιβεβαιώσουν πως θέλουν να την κρατήσουν. Το ίδιο θα κάνουμε και για όποιον έχει σταματήσει να παρακολουθεί για περισσότερο από δύο έτη. Τα μέλη μας θα αρχίσουν να βλέπουν emails ή ειδοποιήσεις στην εφαρμογή αυτήν την εβδομάδα. Αν δεν επιβεβαιώσουν πως θέλουν να παραμείνουν συνδρομητές, θα ακυρώσουμε αυτόματα τη συνδρομή τους. Αν κάποιος αλλάξει γνώμη αργότερα, είναι εύκολο να αρχίσει ξανά το Netflix.

Ανακοίνωσε επίσης πως όσοι ακυρώνουν το λογαριασμό τους και επανέρχονται μέσα σε 10 μήνες, θα βρουν ξανά τα αγαπημένα τους, τα προφίλ τους, τις προτιμήσεις τους και τις λεπτομέρειες του λογαριασμού τους όπως τα άφησαν.

Πηγή : unboxholics.com