Η Dell μιλά για τις online προκλήσεις προστασίας δεδομένων

Σύμφωνα με τα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα η Dell Technologies, παρατηρείται μεγάλη αύξηση κυβερνοεπιθέσεων και συμβάντων που επιφέρουν διαταραχές στη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της έρευνας “Dell Technologies Global Data Protection Index 2020 Snapshot”, παρατηρήθηκε ότι από τα περιστατικά ασφαλείας επηρεάζεται το 82% των επιχειρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην έρευνα αυτή σημειώνεται ότι οι οργανισμοί διαχειρίζονται 13.53 petabytes δεδομένων κατά μέσο όρο, κάτι που αποτελεί θεαματική αύξηση κατά 831% από το 2016. Το εκτιμώμενο κόστος από την απώλεια δεδομένων είναι περισσότερο από $1 εκατομμύριο ανά οργανισμό τους 12 τελευταίους μήνες, κατά μέσο όρο, ενώ περισσότεροι από τους μισούς οργανισμούς δυσκολεύονται να βρουν επαρκείς λύσεις προστασίας δεδομένων για αναδυόμενες τεχνολογίες όπως η τεχνολογία 5G και οι υποδομές για τα άκρα των δικτύων (edge) (67%) και οι πλατφόρμες AI (τεχνητής νοημοσύνης) και ML (μηχανικής μάθησης) (64%).

Πηγή : naftemporiki.gr 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.