Σημαντικά χαρακτηριστικά που λείπουν από το Gmail

Η Google προέβη το προηγούμενο έτος σε αλλαγές στο Gmail, ωστόσο από την πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google λείπουν μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά. 

Αρκετές πλατφόρμες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προσφέρουν μερικά χαρακτηριστικά τα οποία βοηθούν στην λειτουργία της εφαρμογής και διευκολύνουν τους χρήστες.

Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η ομαδοποίηση παρόμοιων email, όπως αυτά που έχουν σταλεί από μία εταιρεία. Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθάει τους χρήστες στην εύρεση παλαιότερου mail, και σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται πάνω σε ένα τέτοιο χαρακτηριστικό, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.

Επιπλέον, στον τομέα της ομαδοποίησης ανήκει και ένα χαρακτηριστικό όπου χωρίζει τα email με επικεφαλίδες όπως “Today”, “Yesterday”, “This Week” ή ενώ μερικές άλλες πλατφόρμες χωρίζουν τα email ανά ημέρα. Όσοι χρησιμοποιούν το Gmail, σίγουρα θα γνωρίζουν ότι δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν καρτέλες στις οποίες θα εμφανίζονται τα mail ανάλογα με το είδος τους.

Για παράδειγμα, υπάρχουν οι καρτέλες, Primary, Social, Promotions και άλλα, ωστόσο ενδέχεται να γίνει κάποιο μπέρδεμα και να βρείτε ένα σημαντικό mail σε κάποια από τις άλλες καρτέλες αντί της κύριας. Τέλος, από το Gmail απουσιάζει το καρφίτσωμα καθώς και οι υπενθυμίσεις.

Πηγή : techblog.gr