Τα Galaxy S10 και Galaxy Note10 αποκτούν λειτουργίες κάμερας της σειράς Galaxy S20

Η Samsung ανακοίνωσε τη διάθεση νέων, καινοτόμων λειτουργιών της σειράς Galaxy S20 στα Galaxy S10 και Galaxy Note10 μέσω επερχόμενης ενημέρωσης λογισμικού.

Οι χρήστες θα μπορούν να καταγράψουν περιεχόμενο χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία λογισμικού των Galaxy καμερών, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Μία Λήψη (Single Take). Ακόμα, θα έχουν πρόσβαση σε πλήθος βελτιστοποιήσεων λογισμικού, για ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία Galaxy.

Ακολουθούν αναλυτικά οι πρωτοποριακές λειτουργίες της σειράς Galaxy S20 για Galaxy S10 και Note10:

Προηγμένες Εμπειρίες Φωτογραφίας και Βίντεο

Η νέα ενημέρωση λογισμικού διαθέτει κάποιες από τις νέες λειτουργίες φωτογραφίας και βίντεο των Galaxy S20 στις σειρές Galaxy S10 και Galaxy Note10. Με τη λειτουργία Μία Λήψη (Single Take), οι χρήστες μπορούν να αποτυπώσουν τέλεια κάθε στιγμή με τη χρήση της ενσωματωμένης τεχνολογίας ΑΙ. Η λειτουργία ‘Μία Λήψη’ χρησιμοποιεί το πολλαπλό σύστημα καμερών και τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης για να καταγράψει πληθώρα φωτογραφιών και βίντεο, προτείνοντας στη συνέχεια τις καλύτερες λήψεις.

Η βελτιωμένη λειτουργία ‘Νύχτα’ (Night Mode) στη σειρά Galaxy S10, και η προσθήκη της λειτουργίας Night Hyperlapse τόσο στη σειρά Galaxy S10 όσο και στη σειρά Note10, επιτρέπει στον χρήστη να αποτυπώσει φωτογραφίες και βίντεο, εκπληκτικής ποιότητας, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Πηγή : techgear.gr