Τηλεοράσεις: Πώς η εμπειρία θέασης αναβαθμίζεται χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία

Τηλεοράσεις με ευφυείς δυνατότητες ΑΙ και premium σχεδιασμό, τηλεοράσεις που μπορούν να αντιλαμβάνονται αν ο χρήστης προτιμά το περιεχόμενο… κάθετο ή οριζόντιο, με λίγα λόγια τηλεοράσεις που προσφέρουν πρωτόγνωρη τεχνολογία και ασυναγώνιστη εμπειρία θέασης.

Ο λόγος για τις προτάσεις τηλεοράσεων και συσκευών ήχου για το 2020 που παρουσίασε η Samsung Electronics Co. στο τέλος της περασμένης εβδομάδας στη γειτονική Μάλτα, όπου βρέθηκε και το CNN Greece. Ο Nathan Sheffield, Head of TV and Sound Devices Samsung Europe, μας καλωσόρισε στο FORUM 2020 και η «ξενάγηση» στις οθόνες του μέλλοντος ξεκίνησε.

Συγκεκριμένα, η Samsung Electronics Co. παρουσίασε τη σειρά Q950TS QLED 8K TV καθώς και τις νέες προσθήκες στις σειρές των QLED 8K και 4K, MicroLED, Lifestyle τηλεοράσεων, αλλά και τις ηχομπάρες του νέου έτους. Οι νέες καινοτομίες αιχμής των τηλεοράσεων και συσκευών ήχου που έρχονται κατευθείαν από το… μέλλον υπόσχονται όσο το δυνατόν πιο διαδραστική και ουσιαστική εμπειρία!

Συναρπαστικές τηλεοράσεις με… ευφυία

Πρώτη μας «στάση» η Q950TS, που είναι η κορυφαία QLED 8K για το 2020, καθώς προσφέρει πρωτόγνωρη εμπειρία και ασυναγώνιστη εμπειρία θέασης συνδυάζοντας απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και ήχου, ευφυείς δυνατότητες ΑΙ και premium σχεδιασμό.

Η Q950TS QLED 8K TV της Samsung διευρύνει το οπτικό πεδίο του θεατή, με σχεδόν αόρατο πλαίσιο από άκρη σε άκρη, καθώς με την επαναστατική τεχνολογία Infinity Screen η οθόνη αγγίζει το 99%. Με ένα εκπληκτικά λεπτό προφίλ 15 χιλιοστών καθόλο το μήκος και έξι ενσωματωμένα ηχεία, δίνει άλλο νόημα στη φράση «εκπληκτική οθόνη», αφού εξαλείφει τα όρια μεταξύ της τηλεόρασης και του περιβάλλοντος χώρου, για να δημιουργήσει την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Στην Ευρώπη θα είναι από τον Απρίλιο διαθέσιμη σε 65’’, 75’’ και 85’’.

Οι νέες Q900TS και Q800T διευρύνουν τη σειρά των QLED 8K τηλεοράσεων, την ίδια στιγμή που τα νέα μοντέλα διατίθενται σε μεγέθη από 55’’ μέχρι 98’’, εξασφαλίζοντας πως υπάρχει μια 8Κ τηλεόραση για κάθε ανάγκη και χώρο.

Πηγή: cnn.gr