Galaxy S20: Η Samsung καλωσορίζει τη νέα εποχή! Δείτε αναλυτικά τα tech specs της σειράς S20!

Ύστερα από άπειρες διαρροές και αμέτρητες φήμες η μεγάλη στιγμή έφτασε, καθώς σήμερα το βράδι 11/2 σε ένα ακόμη λαμπερό Unpacked, η Samsung μας έδωσε τη δυνατότητα να μάθουμε τα πάντα για τη νέα σειρά των S20 που φιλοδοξούν να κλέψουν τις καρδιές όλων των φανατικών φίλων των premium mobile συσκευών. 

Η νέα σειρά της Samsung υπόσχεται πιο απλήπλούσια και απολαυστική εμπειρία χρήσης από κάθε άλλη φορά, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της καθημερινότητας, είτε πρόκειται για λήψη φωτογραφιών, αναπαραγωγή μουσικής, παρακολούθηση βίντεο ή και απρόσκοπτο gaming.  Εστιάζοντας στη νέα εποχή του 5G που ανατέλλει, το line-up των S20 φέρει όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχουν τοποθετήσει την κορεατική εταιρεία στην κορυφή των προτιμήσεων.

Ρίχνοντας το βάρος σε μια άκρως immersive εμπειρία χρήσης, η οικογένεια των συσκευών Samsung S20 ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εστιάζοντας στο υψηλό Performance, την δυναμική της τεχνητής νοημοσύνης, τις εκπληκτικές κάμερες, την άνεση, αλλά και την ασφάλεια. H ύπαρξη τριών διαφορετικών μοντέλων (S20, S20+, S20 Ultra) δίνει τη δυνατότητα σε οποιοδήποτε χρήστη να επιλέξει το premium smartphone που του ταιριάζει καλύτερα.

Πηγή: digitallife.gr