Ο κοροναϊός χτυπά την τεχνολογία: Sony και Ericsson ακυρώνουν συμμετοχή σε διεθνή έκθεση

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση ψηφιακών επικοινωνιών και νέων τεχνολογιών που πραγματοποιείται σε λίγες ημέρες στην Βαρκελώνη

Μια ακόμη εταιρεία-κολοσσός ακύρωσε τη συμμετοχή της στην μεγαλύτερη έκθεση ψηφιακών επικοινωνιών και νέων τεχνολογιών που πραγματοποιείται σε λίγες ημέρες στην Βαρκελώνη, το Mobile World Congress, λόγω των ανησυχιών για τον νέο κοροναϊό. Πρόκειται για την Sony, που με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι καθώς η εταιρεία αποδίδει ύψιστη σημασία στην ασφάλεια και την υγεία των πελατών της, των εταίρων, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των εργαζομένων, έλαβε τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από την έκθεση MWC 2020 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η Sony στη διάρκεια του Mobile WorldCongress, κατά κανόνα, πραγματοποιεί σημαντικές ανακοινώσεις που περιμένουν οι διεθνείς αγορές για τα νέα της προϊόντα.

Λίγες μέρες πριν από την Sony, είχε ανακοίνωσε την απόσυρσή της από την φετινή διοργάνωση Mobile World Congress και η Ericsson, ένας από τους μεγαλύτερους εκθέτες της διοργάνωσης. «Η ευθύνη της Ericsson για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, των πελατών και άλλων ενδιαφερομένων είναι η κορυφαία προτεραιότητα της εταιρείας», είχε επισημάνει σε σχετική ανακοίνωσή της. Λόγω της εμφάνισης του κοροναϊού, η Ericsson έλαβε την απόφαση να αποσύρει την συμμετοχή της στο Mobile World Congress 2020, καθώς «η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών δεν μπορούν να διασφαλιστούν», ανέφερε στην ανακοίνωση της.

Η Ericsson τα τελευταία χρόνια είχε ένα από τα πλέον εντυπωσιακά περίπτερα και στη διάρκεια της διοργάνωσης προχωρούσε σε σημαντικές ανακοινώσεις για νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες με διεθνή απήχηση. Την απόσυρση από την έκθεση που συγκεντρώνει περισσότερους από 100.000 επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου, 2.500 κορυφαίες εταιρείες και περισσότερους από 3.000 δημοσιογράφους έχουν επίσης ανακοινώσει και άλλες εταιρείες όπως η LG, GTE, Nvidia και η Amazon.

Πηγή: ethnos.gr 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.