Πόσο αξίζουν τελικά τα 700 ευρώ του iPhone 11;

Είναι τελικά μία value συσκευή;

TechnologiaOnline.gr | 10/02/20 - 13.31

Για πρώτη φορά η Apple επέλεξε να προχωρήσει σε μία τέτοιου είδους καινοτομία. Αναφερόμαστε δηλαδή στην προ μηνών επιλογή της να λανσάρει στην παγκόσμια αγορά μία κινητή συσκευή με αρκετά λιγότερο κόστος σε σχέση τις ακριβές της συσκευές.

Φαίνεται πως η Apple για πρώτη φορά στη μακροχρόνια ιστορίας της επέλεξε να ακούσει το κοινό και την αγορά.

Να τονίσουμε φυσικά πως τα 700 ευρώ μόνο μικρό ποσό δε θεωρούνται. Με τα ίδια χρήματα, ίσως και με λιγότερα, αγοράζεις ναυαρχίδα από άλλη εταιρία.

Για τα δεδομένα όμως της Apple, το ποσό αυτό μοιάζει ελάχιστο.

Όταν η Apple παρουσίασε τα τρία φετινά της μοντέλα, δικαιολογημένα όλα τα φώτα έπεσαν στο Pro και στο Pro Max.

Όμως το ‘’απλό’’ iPhone 11 δείχνει αρκετούς μήνες μετά το λανσάρισμα των συσκευών πως κερδίζει τη μάχη των εντυπώσεων.

Αξίζει τελικά η αγορά του;

Αντικειμενικά, μπορεί να είναι η πιο μικρή σε μέγεθος και επιδόσεις συσκευή της σειράς ‘’11’’, πρόκειται όμως για ένα κινητό με τρομερά χαρακτηριστικά.

Διαθέτει ένα μικρό μειονέκτημα στην οθόνη, η οποία δεν έχει τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις των πιο μεγάλων συσκευών της σειράς. Πρόκειται όμως για μία συσκευή που ξεκάθαρα θεωρείται ναυαρχίδα.

Έπειτα από αρκετή χρήση, δείχνει να ανταποκρίνεται στα πάντα δίχως τη παραμικρή δυσκολία, με αποτέλεσμα να απορούμε για το πόσο καλύτερες επιδόσεις έχουν τα δύο επόμενα μοντέλα.

Αρκετός κόσμος αναρωτιέται γιατί να αγοράσει το ‘’μικρό’’ iPhone.

Σίγουρα με 700 ευρώ, παίρνεις μία συσκευή διαφορετική. Η μάχη χρηστών android με χρήστες ios αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ‘’ντέρμπι’’ που μπορεί να συναντήσεις εκεί έξω.

Με 700 ευρώ, ένας χρήστης android μπορεί να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Μία διαφορετικού τύπου συσκευή, που σίγουρα θα τον βγάλει δικαιωμένο. Δε λέμε πως θα είναι καλύτερο από ένα android. Απλά τονίζουμε πως θα δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Το επιχείρημα αυτό βασίζεται αποκλειστικά για όσους και όσες ξοδεύουν τόσο μεγάλα ποσά για το εκάστοτε smartphone τους. Αν κάποιος συνηθίζει να ξοδεύει τέτοιο νούμερο για μία ναυαρχίδα android, τότε ναι, ίσως είναι ευκαιρία του με 700 ευρώ να αλλάξει εικόνα και παραστάσεις.