NETFLIX | Οι 2+1 ταινίες για το κυριακάτικο απόγευμα!

Το TechnologiaOnline.gr ανοίγει το φάκελο ‘’Netflix’’ και ψάχνει να βρει τρεις ταινίες για το σημερινό απόγευμα.

TechnologiaOnline.gr | 26/01/20 - 13.13

Τέτοια ώρα κάθε Κυριακή, ο περισσότερος κόσμος ψάχνει να βρει το καλύτερο μέρος για να πάει για καφέ και να διασκεδάσει. Αν εσείς όμως προτιμάτε να μείνετε σπίτι, το Netflix είναι εκεί και σας περιμένει. Συγχρόνως σας περιμένουμε και εμείς για να σας προτείνουμε τρεις διαφορετικές ταινίες!

1) Robin Hood

Ο Ράσελ Κρόου υποδύεται έναν Βρετανό τοξοβόλο που ανήκει στην βασιλική φρουρά. Μία σειρά από γεγονότα όμως αλλάζουν πλήρως τις προτεραιότητες της ζωής του, και τον φέρνουν αντιμέτωπο με καταστάσεις που μέχρι εκείνη τη στιγμή δε περίμενε να συναντήσει. Κυρίως όταν μπαίνει στη ζωή του η Κέιτ Μπλάνσετ, αλλάζοντας πλήρως τις ισορροπίες.

Καλογυρισμένη ταινία, σας βάζει εύκολα στο κλίμα της Βρετανίας των προηγούμενων ετών, προκαλώντας και διάφορους προβληματισμούς σε σχέση με το πώς λειτουργεί η Βασιλεία και τι προεκτάσεις έχει.

Σκηνοθεσία: Ridley Scott

Σενάριο: Brian Helgeland (screenplay), Brian Helgeland (story)

Πρωταγωνιστούν: Russell Crowe, Cate Blanchett, Matthew Macfadyen

2) U.S. Marshals

Κλασσική αμερικανική περιπέτεια δεκαετίας του ’90. Ο Τόμι Λι Τζόουνς υποδύεται έναν αμερικανό πράκτορα που μαζί με την ομάδα του, αναλαμβάνει το ανθρωποκυνηγητό  ενός πρώην φυλακισμένου που δραπέτευσε κατά τη μεταφορά του στην Νέα Υόρκη.

Από τις πολύ δυνατές ερμηνείες του Τόμι Λι Τζόουνς, ο οποίος έχει στο πλευρό του και τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ σχεδόν στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Σκηνοθεσία: Stuart Baird

Σενάριο: Roy Huggins (characters), John Pogue

Πρωταγωνιστούν: Tommy Lee Jones, Wesley Snipes, Robert Downey Jr.

3) Revenant

Είναι η ταινία που έφερε (επιτέλους) το πολυπόθητο Oscar στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Αλεχάνδρο Ινιαρίτου, ο οποίος πράγματι δημιουργεί μία ταινία υπερ-θέαμα με εξαιρετικά πλάνα και αξιοσημείωτες εικόνες.

Το καστ συμπληρώνει και ο Τομ Χάρντι, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική ερμηνεία.

Σκηνοθεσία: Alejandro G. Iñárritu

Σενάριο: Mark L. Smith (screenplay), Alejandro G. Iñárritu (screenplay) | 1 more credit »

Πρωταγωνιστούν: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter