NETFLIX | Αυτές είναι οι 2+1 σειρές που πρέπει οπωσδήποτε να δεις

Το TechnologiaOnline.gr ‘’ερευνά’’ τις σειρές του Netflix.

TechnologiaOnline.gr | 19/01/20 - 13.54

Αποτελεί τη δημοφιλέστερη διαδικτυακή πλατφόρμα σε σχέση με σειρές και ταινίες.

Δε λείπει σχεδόν από κανένα σπίτι, καθώς εμμέσως πλην σαφώς, έχει αντικαταστήσει τα κλασσικά τηλεοπτικά κανάλια που δέσποσαν τόσα χρόνια.

Ο λόγος, προφανής. Διαθέτει μία τεράστια γκάμα από σειρές και ταινίες, που αγγίζουν όλα τα γούστα.

Πάμε να δούμε λοιπόν τρεις σειρές που αξίζει να παρακολουθήσετε άμεσα!

THE CROWN :

Αρκετοί αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη σειρά ως το πολύ βαρύ χαρτί του Netflix. Όχι αδίκως καθώς αποτελεί μία τρομερά ακριβή παραγωγή, που τη χαρακτηρίζει η υψηλή αισθητική σε ότι αφορά τα σκηνικά, τα κοστούμια και την σκηνοθεσία.

Αντικείμενο διαπραγμάτευσης της αποτελεί η ζωής της Βασίλισσας Ελισάβετ. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο διαθέτει η ταλαντούχα Claire Foy, η οποία ενσαρκώνει εξαιρετικά την σημερινή Βασίλισσα της Αγγλίας.

Ξεκίνημα της πλοκής αποτελεί ο γάμος της με τον Πρίγκιππα Φίλιππο, και καταλήγει μέχρι τη σημερινή εποχή.

BLACK SPOT :

Αρκετά μυστηριώδης σειρά, απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε όλους εσάς που αναζητάτε ένα πέπλο μυστηρίου και αγωνίας στις ταινίες και στις σειρές σας.

Η πλοκή αφορά έναν εισαγγελέα που παίρνει μετάθεση σε ένα μικρό χωριό της Γαλλίας. Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με την εκκεντρικότητα των κατοίκων, αλλά και με μία σειρά περίεργων εξελίξεων που αποδεικνύουν πως το περιβάλλον για τον ίδιο δεν χαρακτηρίζεται και ως ιδιαίτερα φιλικό.

‘’Σκοτεινή’’ σειρά, κυρίως αφορά όσους θέλουν να παρακολουθούν επεισόδια με… μια ανάσα.

SENSE8 :

Ιδιαίτερη σειρά, κυρίως πρωτότυπη θα τη χαρακτηρίζαμε. Όπως και προηγουμένως, απευθύνεται στο κοινό εκείνο που σαγηνεύεται από το μυστήριο και την αγωνία, και που επιδιώκει να ‘’κολλήσει’’ από τα δεκάδες ερωτηματικά που του προσφέρει η συγκεκριμένη σειρά.

Στη ουσία έχουμε μία παρέα ατόμων που είναι πλήρως άγνωστοι μεταξύ τους. Εν τέλει μία σειρά ανεξήγητων συμβάντων, θα τους φέρει κοντά και θα τους αποδείξει πως με ένα παράλογο και σχεδόν αφύσικο τρόπο συνδέονται.

Ως μοτίβο είναι ευρέως γνωστό στο Hollywood, και πανω σε αυτό τον τρόπο εξέλιξης σεναρίου βασίζεται και η συγκεκριμένη σειρά.