Netflix | Οι 2+1 ταινίες που πρέπει να δεις το Σαββατοκύριακο!

Ακόμα να επιλέξεις τι θα παρακολουθήσεις στο Netflix;

TechnologiaOnline.gr | 17/01/20 - 12.37

Οι περισσότεροι κάθε Παρασκευή ψάχνουν να βρουν που θα διασκεδάσουν καλύτερα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αν δεν συμπεριλαμβάνεστε σε αυτή τη κατηγορία και αναζητείτε τη χαλάρωσε στο σπίτι σας, τότε το Netflix είναι εκεί για να σας συντροφεύσει.

Πάμε να δούμε λοιπόν τρεις διαφορετικές προτάσεις :

LA LA LAND (2016)

Αποτελεί το μιούζικαλ που σάρωσε τα Όσκαρ του 2016 μιας και θεωρείται από τους περισσότερους ως η καλύτερη μιούζικαλ ταινία της 10ετίας.

Διαθέτει μία ενδιαφέρουσα σκηνοθετική προσέγγιση που σπανίως θα συναντήσεις σε άλλη ταινία. Ο Damien Chazelle δούλεψε πολύ το ‘’παραμυθένιο’’ στυλ της ταινίας, επιδιώκοντας συγχρόνως να προσφέρει και οπτικά μία ταινία που σίγουρα συναρπάζει. Τα χρώματα και η φωτογραφία της ταινίας είναι αξεπέραστα.

Παράλληλα ο Ryan Gosling και η Emma Stone πραγματοποιούν απίστευτες ερμηνείες, προσφέροντας ένα υπέροχο κινηματογραφικό δίδυμο.

Και αφού φυσικά μιλάμε για μιούζικαλ, η μουσική της ταινίας είναι απλά μαγική.

CLOSE (2016)

Μία από τις πολύ δυνατές περιπέτειες του Netflix.

Η Noomi Rapace υποδύεται μία πράκτορα που αναλαμβάνει μία δουλειά διαφορετική από τις συνηθισμένες, προστατεύοντας μία βαθύπλουτη κληρονόμο η οποία αντιμετωπίζει μία σειρά από κινδύνους.

Αξιοπρεπείς περιπέτεια, με πολύ καλή σκηνοθετική ματιά, και με την Noomi Rapace να πραγματοποιεί εξαιρετική ερμηνεία.

LUCY (2014)

Για πολλούς μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες που θα εντοπίσεις στην πλατφόρμα του Netflix.

Η Σκάρλετ Γιόχνασον υποδύεται μία νεαρή Αμερικανίδα η οποία εμπλέκεται, άθελα της, σε μία υπόθεση εμπορίου ναρκωτικών.

Αν πιστεύετε πως αποτελεί μία πλοκή ‘’χιλιοειπωμένη’’ τότε σας συστήνουμε να κάνετε αρκετή υπομονή, καθώς η εξελίξεις δεν ακολουθούν στην συνηθισμένη δίοδο.

Εξαιρετική ερμηνεία από τον Σκάρλετ Γιόχνασον, όπως δηλαδή μας έχει συνηθίσει πάντα. Συγχρόνως η ταινία διαθέτει μία πολύ ιδιαίτερη και προσεγμένη σκηνοθετική ματιά, ασυνήθιστη για τα δεδομένα της εποχής.