Η επερχόμενη παραλλαγή του Galaxy Note 10 θα έχει πιθανώς μια υποδοχή ακουστικών

Με πληροφορίες να εμφανίζονται συνεχώς γύρω από το επερχόμενο Samsung Galaxy S10 Lite, ήταν απλά θέμα χρόνου πριν ακούσουμε περισσότερα για το φημολογούμενο Samsung Galaxy Note 10 Lite.

Χάρη στην 91Mobiles και τον αξιόπιστο tipster @OnLeaks, έχουμε τώρα μια πιθανή πρώτη ματιά στη συσκευή, η οποία επίσης αναφέρεται ως το Galaxy A81.

Υπάρχουν μόνο μερικές εικόνες που έχουν διαρρεύσει, αλλά υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που μπορούμε να συμπεράνουμε από αυτές. Μπορούμε να δούμε ότι η συσκευή έχει την ίδια κεντρική κάμερα που βλέπει στην κεντρική οπή που βλέπουμε στα Galaxy Note 10 και Note 10 Plus, καθώς και στην ρύθμιση σαν του Pixel 4 τύπου τετράγωνου πίσω. Οι διαρροές αποκαλύπτουν επίσης τη συμπερίληψη του S Pen της γραμμής Note και μιας συνεχώς επιθυμητής υποδοχής ακουστικών.

Η συσκευή επίσης μοιάζει να έρχεται με μια οθόνη οθόνης 6,7 ιντσών, τη ναυαρχίδα Exynos 9810 SoC του περασμένου έτους, αποθήκευση 128GB, μνήμη RAM 6GB και το Android 10. Επίσης, αναμένουμε από το πλαίσιο της συσκευής να διαθέτει ένα καμπύλο γυαλί στο πίσω μέρος και τις συνολικές διαστάσεις του να φτάνουν περίπου 163,9 x 7 x 8,6 χιλιοστά. Μπορούμε επίσης να δούμε την απουσία φυσικού αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, οπότε αναμένουμε ότι ένας αισθητήρας στην οθόνη θα έρθει μαζί με τη συσκευή.

Πηγή: techfreaks.gr