Η Pylones Hellas παρουσίασε λύσεις των F5 Solutions και NGiNX, στο Infocom World 2019

Αθήνα, 28 Νοεμβρίου 2019 – H Pylones Hellas, πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με μακρά παρουσία 20 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, συμμετείχε ως χορηγός στο 21ο  Infocom World 2019, που  διεξήχθη την 26η Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Divani Caravel. 

O αναγνωρισμένος θεσμός του Infocom World -ο οποίος φέτος συμπλήρωσε 21 χρόνια- είχε ως βασική θεματολογία του την οικονομία του μέλλοντος, υπό τον γενικό τίτλο:  "Economy 4.0: Connected Future". Στο συνέδριο, η Pylones Hellas εστίασε σε ψηφιακές λύσεις και εφαρμογές cyber security που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν και ασφαλίσουν θεαματικά την επαφή και την αλληλεπίδρασή τους με πελάτες και συνεργάτες. Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν οι λύσεις Access Policy Management (APM) της F5 Solutions, καθώς και λύσεις multifactor authentication της iCrypto. Με την ομιλία του, ο κος Aran Erel, F5 Networks Country Manager - Israel, Greece & Cyprus, παρουσίασε τρόπους με τους οποίους οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν ασφαλείς, στη νέα ψηφιακή εποχή, υλοποιώντας και απλοποιώντας τα applications τα οποία διαχειρίζονται με κύριο μήνυμα "Simplify and unify secured access". Την πολυδιάστατη παρουσία της Pylones Hellas στο Infocom World 2019, συμπλήρωσε το εξειδικευμένο workshop, με θέμα: "From Code to Customer with NGINX and F5", το οποίο παρουσίασε ο κος Or Yaacov, Director of Systems Engineering, South EMEA at F5 Networks. Κατά τη διάρκεια του workshop παρουσιάστηκαν λύσεις που στοχεύουν στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ NetOps & DevOps, με τεχνολογίες της NGiNX, εταιρείας που πρόσφατα εξαγόρασε η F5 Networks. Με δεδομένο ότι η Pylones Hellas, είναι ο μοναδικός Gold Unity Partner της F5 Networks σε Ελλάδα και Κύπρο, ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, γενικός διευθυντής της εταιρείας, ανέφερε ότι: «Η F5 Networks συνδυάζει δικές τις τεχνολογίες cloud security και load balancing με το λογισμικό της NGiNX, επιταχύνοντας με τον τρόπο αυτό τη περαιτέρω διείσδυσή της στην αγορά υπηρεσιών και εφαρμογών. Παράλληλα αξιοποιείται το παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων της F5 Networks, για τη περαιτέρω διάδοση του καινοτόμου λογισμικού της NGiNX και υπηρεσιών γύρω από αυτό». Απόρροια της συνολικής δραστηριότητας της Pylones Hellas και της ανάπτυξης που έχει να επιδείξει, ήταν η βράβευσή της με το Business Solution Award που απονεμήθηκε στην εταιρεία κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Σχετικά με την Pylones Hellas

Η Pylones Hellas, μέλος του κυπριακού ομίλου P.M.Tseriotis Ltd, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου. Η εταιρεία συνδυάζει υπηρεσίες τόσο ενός IT systems integrator όσο και ενός IT security integrator, καθιστώντας την πρωτοποριακό πάροχο για την ελληνική αγορά. Στηριζόμενη στο τρίπτυχο Ασφάλεια, Βελτιστοποίηση και Υψηλή Διαθεσιμότητα, οι λύσεις της Pylones Hellas, απευθύνονται σε μεγάλες εταιρείες όπως τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, ξενοδοχειακές αλυσίδες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και γενικότερα στις επιχειρήσεις που βασίζουν το business τους στο internet ενώ εξελίσσει διαρκώς, ακολουθώντας το παραπάνω τρίπτυχο, τις υποδομές των πελατών της, για τη παροχή με την σειρά τους, υψηλού επιπέδου ψηφιακών υπηρεσιών στους καταναλωτές. Στρατηγικοί συνεργάτες της Pylones Hellas είναι οι F5 Networks, HPE, IBM και Microsoft προσφέροντας πολυάριθμες λύσεις σε τομείς όπως η ασφάλεια, τα ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα, το storage, τα business critical συστήματα, τα datacenters και το cloud. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.pylones.gr 

Σχετικά με την F5 Networks

Η F5 Networks (NASDAQ: FFIV) παρέχει στις διεθνώς μεγαλύτερες επιχειρήσεις, παρόχους υπηρεσιών και κυβερνήσεις την ελευθερία να παραδίδουν οπουδήποτε και με ασφάλεια, κάθε εφαρμογή ή υπηρεσία τους. Η F5 παρέχει υπηρεσίες και εφαρμογές ασφάλειας και cloud που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να διασφαλίζουν την υποδομή που επιλέγουν χωρίς να υστερούν σε ταχύτητα και έλεγχο. Περισσότερες πληροφορίες στο f5.com. Σχετικά με την NGiNX Η NGiNX, Inc. είναι η εταιρεία πίσω από το δημοφιλές πρόγραμμα open source που το εμπιστεύονται περισσότεροι από 375 εκατομμύρια ιστότοποι. Η NGiNX προσφέρει μια σειρά τεχνολογιών για την ανάπτυξη και την παροχή σύγχρονων εφαρμογών. Η πλατφόρμα της δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις που προχωρούν σε ψηφιακό μετασχηματισμό να  εκσυγχρονίσουν παλαιότερες εφαρμογές, καθώς και να προσφέρουν νέες microservices- based εφαρμογές. Εταιρείες όπως η Netflix, τα Starbucks και η McDonalds βασίζονται στην  NGiNX για να μειώσουν το κόστος, να βελτιώσουν την ανθεκτικότητα και να επιταχύνουν την καινοτομία τους.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.