Xiaomi Mi MIX 4: Φωτογραφία αποκαλύπτει διπλή under display selfie;

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες για το Xiaomi Mi MIX 4 και το γεγονός ότι η ανάπτυξη του ξεκίνησε πριν μήνες.

Την ημέρα που όλοι περιμέναμε η εταιρεία να μας δώσει το MIX 4, αυτή παρουσίασε το Xiaomi Mi MIX Alpha, το οποίο δεν έχει διατεθεί ακόμη στην αγορά.

Χάρη σε αυτήν την κίνηση της κατασκευάστριας, οι φήμες για το επερχόμενο Mi MIX 4 παραμένουν ζωντανές, και ας μην αποκαλύπτονται τακτικά νέα στοιχεία. Αυτή τη φορά, έκαναν την εμφάνισή τους φωτογραφίες της πραγματικής συσκευής στα χέρια χρήστη.

Τι αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες

Η πρώτη δημοσίευση των εικόνων πραγματοποιήθηκε στο Slashleak, όμως ο διευθυντής προϊόντων της Xiaomi, Wang Teng Thomas, δήλωσε στο Weibo ότι είναι ψεύτικες.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες μοιάζουν αληθινές και αποκαλύπτουν μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi MIX 4. Επιπλέον, έχουμε δει στο παρελθόν εταιρείες να προσπαθούν να διαψεύσουν διάφορα leaks, με στόχο να προστατεύσουν τα προϊόντα τους και την έκπληξη που προκαλεί η αποκάλυψη τους στο κοινό. Οπότε, πάμε να δούμε τι έχουν να πουν οι φωτογραφίες.

Το πιο σημαντικό στοιχείο των εικόνων είναι η διπλή under display selfie κάμερα. Φαίνεται ότι η εταιρεία θα εφοδιάσει το Mi MIX 4 με δύο selfie κάμερες οι οποίες δεν θα είναι τοποθετημένες σε κάποιο punch hole, αλλά θα χρησιμοποιούν την under display τεχνολογία της.

Οι υπόλοιπες πληροφορίες του leak

Το ίδιο πρόσωπο που διέρρευσε τις φωτογραφίες ανέφερε κάποια χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi MIX 4. Συγκεκριμένα, είπε ότι το smartphone θα έχει καμπύλη οθόνη με ανάλυση QuadHD και ρυθμό ανανέωσης 60Hz/90Hz/120Hz, τον Snapdragon 855+ και αποθηκευτικό χώρο UFS 3.0.

Επιπλέον, σύμφωνα με την πηγή, το Mi MIX 4 θα έχει τετραπλή πίσω κάμερα με αισθητήρες 108MP+20MP+12MP+5MP και οι selfie θα είναι 12MP+2MP.

Πηγή: techblog.gr